Lieve allemaal,

Wij, de ouders van Sander (We noemen hem altijd OLIEBOL) zouden het écht SUPER vinden, als onze zoon Sander, deze voucher bij jullie mag verzilveren, voor ’n prachtige tattoo! Sander zeurde al vanaf z’n 12e om ’n tattoo. Wij stonden daar nooit achter, en hij moest dus wachten totdat hij min. 16jaar was. Al die jaren bleef hij zeuren. We hebben goede gesprekken gehad, en kwamen tot de conclusie, dat dit geen bevlieging was. Hierdoor had hij z’n eerste tattoo al voor z’n 15e jaar. Inmiddels is Sander bijna 27jr (op 3 juli as) en heeft hij meerdere tattoo’s. Prachtige afbeeldingen van ’n Boedha, Lotusbloemen en de Borubodur sieren z’n linkerarm (Sander heeft Indo bloed in z’n aderen stromen) Eerlijk toegegeven: Wij, de ouders van Sander, vinden deze tattoo’s héél erg mooi. PRACHTIG zelfs!
Sander heeft nog vele ideeën open staan, om ook z’n rechterarm te voorzien van prachtige exemplaren.
Wij gunnen hem daarom deze voucher. Gewoon omdat wij ontzettend trots op hem zijn!! Bijkomende zaak is dat hij 3juli jarig is. Liefs van je Pap&Mam